Cartofi acordeon de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 3185 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea de pe aici face cartofi acordeon ...azi am zis sa fac si eu de post pentru ca in casa se posteste.asa ca la treaba

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 morcov
  • 16 ciupercute intregi din conserva
  • 1 lingura pasta de tomate
  • o canita apa
  • vegeta
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon de post:

Cartofii se curata,se spala,se taie pe latime dar nu pana jos cam 3 sferturi baza sa ramana intreaga.


morcovul se curatat,se spala si se taie rondele.


ciupercile se spala si se taie felii.


intre cartofi se pun felii de ciuperci si morcov.


apoi se rup bucati de staniol.se dau cu putina margarina fiecare bucata si se pun cartofii.


apa se amesteca cu pasta de tomate,vegeta si piper.


din acest amestec se pune cate putin pe fiecare cartof.


usturoiul se curata se taie felii si in fiecare bucata de staniol,langa cartof,se pune cate o feliuta usturoi.


se strange staniolul si cartofii se pun intr-o tava.


se dau la cuptorul incins circa 35-40 de min.


ultimele 5 min dezveliti de staniol ca sa se rumeneasca si dati focul putin mai tare.


eu pe ai mai am pus si putina branza topita la urma.

 

TIPS-URI

1

puteti pune deasupra niste branzica de post daca postiti si e bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (9)

ionix 1

19.03.2010, 16:24

am ce vedea... asa-i... eh... am si eu vreo 4-5 retete de postat dar asta cand o sa am ceva timp si dispozitie te pup

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 20:54

adnas54 1

22.03.2010, 23:06

...o idee interesanta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Icre de chia