Cartofi aromati

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 14316 vizualizari

 

Au un gust excelent si arata mai interesant decat cartofii clasici la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2, 3 cartofi rosii mari
  • 4 linguri ulei masline
  • boia uite
  • rozmarin
  • sare, piper
  • usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati:

Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot. Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam cartofii, ii stropim cu ulei de masline  si-i dam la cuptor la foc mic aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dragos_corneliu 1

25.01.2010, 11:49

am facut si eu evident cu tzatziki langa o fripturica de porc! Carne n-a vrut nimeni . Au fost excelenti! Multumim

Bucataria_Portocalie 1

25.01.2010, 14:20

Cu multa placere! Ma bucur ca v-au placut!

Alina26 1

21.03.2013, 15:06

CE BINE ARATA....!!!!!!!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval