Cartofi aromati la tava

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 3256 vizualizari

 

De cand am descoperit prepararea crocanta a cartofilor la tava nu o mai parasesc . Am incercat acum cateva zile la cererea celor din famile cartofi prajiti . Sincer ? inecati in ulei sa ramana deoparte ! Cartofii asezonati cu condiment ,,Nouvelle cousine'' de la Kotanyi sunt deliciosi cu un gust si aroma inedite !!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingura ,,,,Novelle cousine '' de la Kotanyi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1/2 lingurita praf curcuma
  • sare

Salata verde si rosii asezonate cu zeama de lamaie si ulei masline .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la tava:

Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime .

Se aseaza cartofii  in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus.

Dati l;a cuptor 15 minute , ii intoarceti usor sa nu se zdrobeasca  si mai coaceti inca 15 .

Prin adaugarea de faina alba se obtin cartofi crocanti in exterior si moi ,pufosi in interior

Serviti cu salata preferata . Eu am avut salata verde cu rosii .

TIPS-URI

1

,Amestecul floral cu rozmarin si piper ,, Nouvelle cousine'' de la Kotany contine si cardamom , flori de menta,nalba, floarea soarelui petale de trandafiri ,rosii tarhon , levantica si sofranel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Corinuta 1

13.03.2014, 18:46

superbi!

Rocsi 1

13.03.2014, 20:01

Asa ceva vreau in cantitate mare

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:19

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarea serpasilor