Cartofi aromati la tava

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 2698 vizualizari

 

De cand am descoperit prepararea crocanta a cartofilor la tava nu o mai parasesc . Am incercat acum cateva zile la cererea celor din famile cartofi prajiti . Sincer ? inecati in ulei sa ramana deoparte ! Cartofii asezonati cu condiment ,,Nouvelle cousine'' de la Kotanyi sunt deliciosi cu un gust si aroma inedite !!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingura ,,,,Novelle cousine '' de la Kotanyi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1/2 lingurita praf curcuma
  • sare

Salata verde si rosii asezonate cu zeama de lamaie si ulei masline .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la tava:

Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime .

Se aseaza cartofii  in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus.

Dati l;a cuptor 15 minute , ii intoarceti usor sa nu se zdrobeasca  si mai coaceti inca 15 .

Prin adaugarea de faina alba se obtin cartofi crocanti in exterior si moi ,pufosi in interior

Serviti cu salata preferata . Eu am avut salata verde cu rosii .

TIPS-URI

1

,Amestecul floral cu rozmarin si piper ,, Nouvelle cousine'' de la Kotany contine si cardamom , flori de menta,nalba, floarea soarelui petale de trandafiri ,rosii tarhon , levantica si sofranel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Bissara - mancarica de mazare uscata (reteta video)