Cartofi aromati la tava

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Mar 2014 | 1736 vizualizari

 

De cand am descoperit prepararea crocanta a cartofilor la tava nu o mai parasesc . Am incercat acum cateva zile la cererea celor din famile cartofi prajiti . Sincer ? inecati in ulei sa ramana deoparte ! Cartofii asezonati cu condiment ,,Nouvelle cousine'' de la Kotanyi sunt deliciosi cu un gust si aroma inedite !!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingura ,,,,Novelle cousine '' de la Kotanyi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri faina alba
  • 1/2 lingurita praf curcuma
  • sare

Salata verde si rosii asezonate cu zeama de lamaie si ulei masline .

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la tava:

Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime .


Se aseaza cartofii in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus.


Dati l;a cuptor 15 minute , ii intoarceti usor sa nu se zdrobeasca si mai coaceti inca 15 .


Prin adaugarea de faina alba se obtin cartofi crocanti in exterior si moi ,pufosi in interior


Serviti cu salata preferata . Eu am avut salata verde cu rosii .

 

TIPS-URI

1

,Amestecul floral cu rozmarin si piper ,, Nouvelle cousine'' de la Kotany contine si cardamom , flori de menta,nalba, floarea soarelui petale de trandafiri ,rosii tarhon , levantica si sofranel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Corinuta 1

13.03.2014, 18:46

superbi!

Rocsi 1

13.03.2014, 20:01

Asa ceva vreau in cantitate mare

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:19

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu ciuperci in stil chinezesc