Chiftelute din naut

de dantes in Mancaruri de post, 7 Apr 2017 | 1635 vizualizari

 

Retete de post economice
Reteta preluata de la doamna Postolache Violeta

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • coriandru
  • chimion
  • curcuma
  • sare/piper dupa gust
  • 50 g faina
  • 1/2 plic cu praf de copt
  • 20 g seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din naut:

Punem in vasul de la blender: nautul scurs de zeama, patrunjelul, usturoiul, faina, praful de copt si condimentele. Mixam pana cand obtinem o pasta; daca este prea moale compozitia, mai adaugam faina. Presaram pe un fund de lemn susanul; cu mainile umede, modelam chiftelutele de marimea unei nuci si le tavalim prin susan.


Prajim chiftelutele in baie de ulei si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a indeparta excesul de ulei.


Se pot consuma ca atare sau cu diferite sosuri.

 

TIPS-URI

1

Chiftelute

2

Naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

07.04.2017, 20:27

Andra_Constantinescu 1

07.04.2017, 21:13

Bune!

Adi 1

08.04.2017, 21:55

Foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post la cuptor