Dovlecel scazut

de Cris2711 in Mancaruri de post, 17 Aug 2013 | 20221 vizualizari

 

Aveam in casa,am hotarat sa fac dovlecel scazut,poftele astea dom´le=))),inspirata de pe teoskitchen.ro

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 200 gr.rosii decojite si oparite, 1 doza
  • patrunjel verde sau alte ierburi dupa gust
  • 200 ml apa
  • 1 lingura smantana groasa
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel scazut:

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta.


Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline.


Eu am adaugat si o lingurita de boia.


Cand s-a calit,se adauga dovlecelul si rosiile.


Se adauga sarea,piperul ,usturoiul.


Se lasa sa fiarba ,la foc mic.


Cand este gata se adauga si patrunjelul verde tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

a se gati cu ierburile si condimentele preferate.

2

se adauga si o lingura de smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Cris2711 1

30.08.2013, 16:46

Gabytzu drag, pupicei dulci din partea mea,wk cat mai placut

gaby_duceag 1

30.08.2013, 16:52

multumesc Cris. asemeni

MOKUSKA 1

24.04.2014, 11:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei a " la grec