Dovlecel scazut

de Cris2711 in Mancaruri de post, 17 Aug 2013 | 22057 vizualizari

 

Aveam in casa,am hotarat sa fac dovlecel scazut,poftele astea dom´le=))),inspirata de pe teoskitchen.ro

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 200 gr.rosii decojite si oparite, 1 doza
  • patrunjel verde sau alte ierburi dupa gust
  • 200 ml apa
  • 1 lingura smantana groasa
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel scazut:

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta.


Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline.


Eu am adaugat si o lingurita de boia.


Cand s-a calit,se adauga dovlecelul si rosiile.


Se adauga sarea,piperul ,usturoiul.


Se lasa sa fiarba ,la foc mic.


Cand este gata se adauga si patrunjelul verde tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

a se gati cu ierburile si condimentele preferate.

2

se adauga si o lingura de smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Cris2711 1

30.08.2013, 16:46

Gabytzu drag, pupicei dulci din partea mea,wk cat mai placut

gaby_duceag 1

30.08.2013, 16:52

multumesc Cris. asemeni

MOKUSKA 1

24.04.2014, 11:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei a " la grec