Mancare de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 6293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (1 galben+1 verde);
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1 ceapa;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 1/2 ardei rosu iute;
  • cimbrisor uscat;
  • sare;
  • piper;
  • marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline si putina apa.

Cand s-a inmuiat, se adauga usturoiul tacat (se zdrobeste cu lama cutitului, apoi se taie), dovleceii feliati subtire si condimentele.

Se mai adauga putina apa, se pune capacul si se lasa 5 minute sa se inmoaie, apoi se adauga ardeiul taiat rondele.

Se mai lasa pe foc 5 min si se mai adauga apa, daca este nevoie.

Se serveste cu marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pate din linte rosie