Cartofi aurii

de Andreea Caroline in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 2578 vizualizari

 

Buni...foarte buni !!! Moi in interior si crocanti in exterior ! Buni ca si garnitura sau pur si simplu serviti langa o salata !!! Reteta dupa Bucatar Maniac...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi mai mici
  • sare
  • mult ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua sau in patru pe lung.


Punem cartofii la fiert in apa rece cu sare .Lasati-i la fiert cat sa intre furculita in ei ( nu sa se sfarame) si apoi scurgeti apa in care au fiert ( lasati sa se scurga bine de apa ).


Puneti mult ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins puneti cartofii ( dar sa nu se suprapuna unii cu altii ...puneti in mai multe ture daca este necesar).


Ii prajim la foc mare pana ce capata o frumoasa culoare aurie .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelam90 1

16.03.2014, 18:53

deliciosi!!! Fac neaparat!

Rocsi 1

16.03.2014, 20:09

Tare buni sunt

Andreea Caroline 1

16.03.2014, 21:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi la tigaie