Cartofi codimentati la cuptor

de Retete cu Margareta Cismasiu in Mancaruri de legume, 22 Mai 2015 | 3957 vizualizari

 

Deliciosi acesti cartofi la cuptor.Bine codimentati,taiati in evantai pentru a patrunde condimentele sunt,pe cat de aspectuosi,pe atat de gustosi

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi,
  • sare,
  • piper,
  • rozmarin,
  • ulei de masline,
  • cateva felii de carnati de casa,
  • 100gr branza telemea uscata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi codimentati la cuptor:

Cartofii se curata si se spala,apoi se taie felii,dar nu de tot.Baza cartofului ramane netaiata.Se condimenteaza cu sare,piper,rozmarin.Intre feliile de cartofi se pun feliile de carnati.Deasupra se presara un pic de branza data pe razatoare.

Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii.Se stropesc si ei cu putin ulei si se dau la cuptor.Se tin la cuptor 35-40min. Aroma carnatului fript va intra in feliile de cartofi dandu-le o savoare aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi codimentati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor