Imam Bayildi

de adela1981 in Mancaruri de legume, 2 Sep 2012 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata ( nu foarte mare)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras galben (sau verde, rosu )
  • 2 rosii mai mici
  • 1 lingurita zahar
  • sare, piper
  • scortisoara
  • ardei iute (optional )
  • patrunjel verde
  • ulei
  • 150 ml ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imam Bayildi:

Se spala toate legumele si se curata , inafara de vanata. Vanata se taie pe diagonala si se scobeste mijlocul, apoi se sareaza pentru a lasa amareala din ea. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ardeiul se taie cubulete, rosiile la fel. Se spala putin vanata de sare si se taie o parte din miezul scobit. Calim ceapa in 3 linguri de ulei de masline , apoi adaugam ardeiul taiat. Pe urma adaugam vanata taiata cuburi, ardeiul iute ( eu am adaugat foarte putin), usturoiul si rosiile taiate. Adaugam o lingurita de zahar, si condimentele, sare, piper, scortisoara si lasam vreo10 minute, la foc mic. Se pregateste un vas termorezistent asezam vanata si le umplem. Turnam uleiul de masline si introducem in cuptorul incalzit pentru 30-40 min. Se scoate si se serveste cu patrunjel verde tocat.

 

TIPS-URI

1

Este foarte delicios, deasupra se poate rade branza de oi. Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Imam Bayildi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

03.09.2012, 11:14

bun

adry88 1

03.09.2012, 15:48

MotanLaOale 1

03.09.2012, 19:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi in sos de branza feta si usturoi la cuptor