Cartofi copți în jar

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 1657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi,
  • sare,
  • unt,
  • smântână
  • și o fripturică :)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți în jar:

Este o rețetă foarte simplă când aveți unde să o faceți! Când stai la bloc, e greu, mai ales că acum s-a dat și legea cu grătarele. Nu ai curte, yoc grătar. Dar, măcar o dată pe an merită să faci așa ceva. Nici nu se compară cu cei făcuți în cuptor!!! Trebuie totuși să ai lemne, că nu e bine cu cărbuni. Și dacă tot faci, ar trebui lemne pentru 2 grătare, că e păcat să faci friptura înainte și apoi să faci cartofii, pentru că durează ceva și nu vrei să mănânci friptura rece! Când nu mai avem flacără, băgăm cartofii în jar. După vreo 15-20 min, ne mai uităm la ei și-i întoarcem, pentru că trebuie să se facă uniform. Se servesc cu unt și smântână. Sau mai adăugăm roșii, cimbru, câte un cârnat, un mic sau o friptură.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți în jar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:46

Angelina_Elena 1

24.09.2012, 13:20

foarte bun!

Alexandra Elena 1

28.09.2012, 15:56

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sos de iaurt