Cartofi copți în jar

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 2586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi,
  • sare,
  • unt,
  • smântână
  • și o fripturică :)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți în jar:

Este o rețetă foarte simplă când aveți unde să o faceți! Când stai la bloc, e greu, mai ales că acum s-a dat și legea cu grătarele. Nu ai curte, yoc grătar. Dar, măcar o dată pe an merită să faci așa ceva. Nici nu se compară cu cei făcuți în cuptor!!! Trebuie totuși să ai lemne, că nu e bine cu cărbuni. Și dacă tot faci, ar trebui lemne pentru 2 grătare, că e păcat să faci friptura înainte și apoi să faci cartofii, pentru că durează ceva și nu vrei să mănânci friptura rece! Când nu mai avem flacără, băgăm cartofii în jar. După vreo 15-20 min, ne mai uităm la ei și-i întoarcem, pentru că trebuie să se facă uniform. Se servesc cu unt și smântână. Sau mai adăugăm roșii, cimbru, câte un cârnat, un mic sau o friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți în jar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:46

Angelina_Elena 1

24.09.2012, 13:20

foarte bun!

Alexandra Elena 1

28.09.2012, 15:56

foarte buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sos de iaurt