Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 6107 vizualizari

 

Vin musafiri si nu avem nimic pregatit?..................aceste bilute nu ne iau mai mult de 10 min.Sau daca nu, faceti pizza lui Gaby ca tot atat dureaza..............hahaha.

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza de capra cu patrunjel verde:

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min dupa care servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

12.02.2011, 21:26

Kamy, e foarte buna......................

Ina 1

22.02.2011, 08:31

ce frumoase sunt! Ca mai de fiecare data....eu vin cand nu mai e nimic

Bucataras Medi 1

22.02.2011, 09:08

Ina, sunt expirate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din carne tocata