Cartofi copţi cu cârnaţi

de botcrina in Mancaruri cu carne, 4 Mar 2013 | 959 vizualizari

 

Am făcut ceva rapid, care i-a plăcut foarte mult puiuţului meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 cârnat de casă afumat
  • 2 felii caşcaval
  • 50 ml ulei
  • 1 lingriţă sare
  • 1 linguriţă piper
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 linguriţî boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi cu cârnaţi:

Se curăţă cartofii de coajă şi se spală bine.


Se scot din apă şi se scobesc la mijoc.


Într-o tavă se toarnă uleiul, se aranjează cartofii , atât cei găuriţi cât şi partea din mijloc.


Se umplu cu fâşii de cârnaţi şi caşcaval.


Se presară deasupra sarea, piperul, boiaua şi cimbrul.


Se dă la cuptorul încins aproximativ 50 de minute la o temperatură de 190 de grade.


Poftă bună!!!

 

TIPS-URI

1

se servesc calzi cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (9)

Zamfira 1

04.03.2013, 21:05

asta e pentru mine, ce faina eee

botcrina 1

04.03.2013, 21:40

delia64 1

04.03.2013, 22:32

Ceva nou ,rapid de facut si buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor