Cartofi copti cu tocana de ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 15 Dec 2013 | 2213 vizualizari

 

Nici nu va puteti inchipui cat de delicioasa poate fi o mancare asa simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 150 ml ulei
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 buc. praz
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita Eros Pista [ pasta de ardei iute tocat ]
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu tocana de ceapa:

Cartofii se coc la cuptor si se curata .


Se curata si se spala legumele .


Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .


Se calesc aceste legume in ulei . Sarati .


Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .


Se fierbe 5 minute.


Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patrunjel .

 

TIPS-URI

1

Bunica Ana spunea ca ceapa trebuie sa fie taiata pestisori mai mari in tocana de ceapa . Asa va fi mai gustoasa .

2

Puteti servi aceasta tocana si cu garnitura de mamaligutza .

3

Neaparat ca bautura trebuie moare acra de varza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu tocana de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

15.12.2013, 14:39

Dana_Retetegg 1

15.12.2013, 14:54

mamaieelena 1

15.12.2013, 20:06

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ierburi aromatice