Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 6982 vizualizari

 

Imi aduc aminte cu drag de multe seri, in copilarie cind mincam cartofi copti cu unt, sau fara unt...:-))
Am facut azi o varianta mai dietetica, cu brinza crema de vaci....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari sau 8 cartofi mai micuti
  • o lingura de ulei de masline
  • 200 g de brinza de vaci la cutie
  • 2-3 linguri de smintina
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri de dif. verdeturi tocate: partunjel, marar, cimbru, ce aveti pe acasa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi:

Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei.

Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt.

Cartofii gata copti se depica in doua si se umplu cu sosul pregatit mai sus.

o salata verde sau o salata de rosii cu ceapa fac din acest aperitiv o cina buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Laura Alexia 1

17.10.2011, 13:30

O reteta minunata si usor de preparat.Foarte gustoasa.Felicitari!

diaconta 1

14.11.2011, 09:14

uite astia imi plac
nu stiu cum de mi-au scapat

danakarin 1

19.11.2011, 19:48

Da, Dia, sunt buni, eu pina n-am venit aici nu am mancat cartofii copti decat cu unt. Dar sunt buni si asa cu branza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor