Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 5880 vizualizari

 

Imi aduc aminte cu drag de multe seri, in copilarie cind mincam cartofi copti cu unt, sau fara unt...:-))
Am facut azi o varianta mai dietetica, cu brinza crema de vaci....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari sau 8 cartofi mai micuti
  • o lingura de ulei de masline
  • 200 g de brinza de vaci la cutie
  • 2-3 linguri de smintina
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri de dif. verdeturi tocate: partunjel, marar, cimbru, ce aveti pe acasa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi:

Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei.


Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt.


Cartofii gata copti se depica in doua si se umplu cu sosul pregatit mai sus.


o salata verde sau o salata de rosii cu ceapa fac din acest aperitiv o cina buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Laura Alexia 1

17.10.2011, 13:30

O reteta minunata si usor de preparat.Foarte gustoasa.Felicitari!

diaconta 1

14.11.2011, 09:14

uite astia imi plac
nu stiu cum de mi-au scapat

danakarin 1

19.11.2011, 19:48

Da, Dia, sunt buni, eu pina n-am venit aici nu am mancat cartofii copti decat cu unt. Dar sunt buni si asa cu branza....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor