Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 6131 vizualizari

 

Imi aduc aminte cu drag de multe seri, in copilarie cind mincam cartofi copti cu unt, sau fara unt...:-))
Am facut azi o varianta mai dietetica, cu brinza crema de vaci....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari sau 8 cartofi mai micuti
  • o lingura de ulei de masline
  • 200 g de brinza de vaci la cutie
  • 2-3 linguri de smintina
  • un catel de usturoi
  • 2 linguri de dif. verdeturi tocate: partunjel, marar, cimbru, ce aveti pe acasa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi:

Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei.


Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt.


Cartofii gata copti se depica in doua si se umplu cu sosul pregatit mai sus.


o salata verde sau o salata de rosii cu ceapa fac din acest aperitiv o cina buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Laura Alexia 1

17.10.2011, 13:30

O reteta minunata si usor de preparat.Foarte gustoasa.Felicitari!

diaconta 1

14.11.2011, 09:14

uite astia imi plac
nu stiu cum de mi-au scapat

danakarin 1

19.11.2011, 19:48

Da, Dia, sunt buni, eu pina n-am venit aici nu am mancat cartofii copti decat cu unt. Dar sunt buni si asa cu branza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluţi