Cartofi copti la cuptor

de madab in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2015 | 723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • sare
  • unt/margarina
  • fasole la conserva
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti la cuptor:

Speli bine cartofii si ii stergi cu hartie de bucatarie, sa nu mai fie umezi. Ii intepi cu cutitul de cateva ori si ii pui in cuptor direct pe gratar, la foc mediu timp de 60 minute. Ca sa fii sigur ca sunt facuti ii intepi cu o scobitoare. Daca intra usor inseamna ca sunt gata.


Se servesc cu sare, unt/margarina si fasole.


Pofta buna ! ! !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

13.04.2015, 19:36

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:51

Mihaela11_jo 1

08.05.2015, 20:34

LaMulti Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol