Cartofi copti umpluti cu branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 13547 vizualizari

 

Un miros imbietor de cartofi copti.............................

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii(ai mei au fost cam mari)
  • 3 linguri branza de vaci
  • 5-6 triunghiuri de branza
  • 50 g unt
  • 5 linguri samantana
  • 100 cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Se spala cartofii bine , se lasa cu coaja,de preferat sa fie cartofi medii, ai mei au fost iarasi gigantici(aici toate sant gigantice) si se coc mai greu,

se dau la cuptor pentru 40 minute,

eu insa a trebui sa-i las mai mult fiind foarte mari.

Se amesteca branza de vaci cu cascavalul(se lasa 2 linguri pt presarat la final)untul,smantana si triunghiurile de branza.

Se scot cartofii copti se cresteaza cu cutitul pe mijloc si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite mici si a unui prosop(altfel va frigeti degetelele)se zdrobeste miezul scos de la cartofi si se amesteca cu branza si smantana se condimenteaza cu sare si piper.

Se umplu cartofii cu compozitia de branza si se presara  cascaval deasupra si se mai dau la cuptor 10 minute.

Se servesc ca si garnitura langa fripturi sau ca fel principal.

Sant minunati ,singurul  regret a fost ca am pregatit  doar 6 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Rocsi 1

25.09.2010, 22:23

am ochi in toate partile cred

Rocsi 1

25.09.2010, 22:25

pai de obicei dak stiu k trebuia sa imi raspunzi sau stiu eu c intru sa vad c ai zis

andreea_angelo 1

28.11.2012, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, pane