Cartofi copti umpluti cu branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 10291 vizualizari

 

Un miros imbietor de cartofi copti.............................

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii(ai mei au fost cam mari)
  • 3 linguri branza de vaci
  • 5-6 triunghiuri de branza
  • 50 g unt
  • 5 linguri samantana
  • 100 cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Se spala cartofii bine , se lasa cu coaja,de preferat sa fie cartofi medii, ai mei au fost iarasi gigantici(aici toate sant gigantice) si se coc mai greu,

se dau la cuptor pentru 40 minute,

eu insa a trebui sa-i las mai mult fiind foarte mari.

Se amesteca branza de vaci cu cascavalul(se lasa 2 linguri pt presarat la final)untul,smantana si triunghiurile de branza.

Se scot cartofii copti se cresteaza cu cutitul pe mijloc si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite mici si a unui prosop(altfel va frigeti degetelele)se zdrobeste miezul scos de la cartofi si se amesteca cu branza si smantana se condimenteaza cu sare si piper.

Se umplu cartofii cu compozitia de branza si se presara  cascaval deasupra si se mai dau la cuptor 10 minute.

Se servesc ca si garnitura langa fripturi sau ca fel principal.

Sant minunati ,singurul  regret a fost ca am pregatit  doar 6 bucati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Rocsi 1

25.09.2010, 22:23

am ochi in toate partile cred

Rocsi 1

25.09.2010, 22:25

pai de obicei dak stiu k trebuia sa imi raspunzi sau stiu eu c intru sa vad c ai zis

andreea_angelo 1

28.11.2012, 15:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen