Cartofi copti umpluti cu branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 9613 vizualizari

 

Un miros imbietor de cartofi copti.............................

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii(ai mei au fost cam mari)
  • 3 linguri branza de vaci
  • 5-6 triunghiuri de branza
  • 50 g unt
  • 5 linguri samantana
  • 100 cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Se spala cartofii bine , se lasa cu coaja,de preferat sa fie cartofi medii, ai mei au fost iarasi gigantici(aici toate sant gigantice) si se coc mai greu,


se dau la cuptor pentru 40 minute,


eu insa a trebui sa-i las mai mult fiind foarte mari.


Se amesteca branza de vaci cu cascavalul(se lasa 2 linguri pt presarat la final)untul,smantana si triunghiurile de branza.


Se scot cartofii copti se cresteaza cu cutitul pe mijloc si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite mici si a unui prosop(altfel va frigeti degetelele)se zdrobeste miezul scos de la cartofi si se amesteca cu branza si smantana se condimenteaza cu sare si piper.


Se umplu cartofii cu compozitia de branza si se presara cascaval deasupra si se mai dau la cuptor 10 minute.


Se servesc ca si garnitura langa fripturi sau ca fel principal.


Sant minunati ,singurul regret a fost ca am pregatit doar 6 bucati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Rocsi 1

25.09.2010, 22:23

am ochi in toate partile cred

Rocsi 1

25.09.2010, 22:25

pai de obicei dak stiu k trebuia sa imi raspunzi sau stiu eu c intru sa vad c ai zis

andreea_angelo 1

28.11.2012, 15:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (Cartofi gratinati)