Cartofi crocanti cu branza

de madi_marin in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 3586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • branza rasa
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti cu branza:

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se scurg , apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia si se pun la prajit in ulei incins. Se intorc sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Se servesc presarati cu branza rasa si marar tocat.

Sunt buni si ca atare si langa o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi