Pentru un decor frumos, mai deosebit si nu numai am folosit branzica Miez de lapte"...acesti cartofi sunt tare tare gustosi...
Fierbem cartofii pentru 20- 25 de minute curatati si taiati ca pentru piure, budinca, sufleu sau cum ne place noua.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi in el topim untul, adaugam crema de branza si omogenizam.
Punem in crema, chives tocat marunt si ceapa verde tocata.
Adaugam si laptele si amestecam bine. Potrivim gustul de sare, piper si tinem cont ca avem multi cartofi iar sosul trebuie sa fie putin mai sarat.( nu foarte)
Scurgem cartofii bine.
Ungem cu unt o forma si punem cartofii iar deasupra sosul de branza si lapte.
Ornam cu chives tocat, parmezan ras si cu branzica miez de lapte si dam la cuptor pentru 30-35 de minute.
Decoram cu chives si servim cu placere...sunt deliciu!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro