Cartofi cu branza si piept de pui

de trifadalia in Pui, 5 Dec 2021 | 2443 vizualizari

 

Un deliciu rapid si bun pentru o cina rapida si nu numai. Se pot combina si cu un sos de mustar sau chiar de marar verde. 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cartofi
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr branza de burduf
  • 200 gr branza de vaci
  • 1 buc ou
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 5 gr chimen macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si piept de pui:

Cartofii se spala bine, apoi se pun la fiert in apa cu sare pentru 25 de minute. Se scurg si se lasa la racit. Se curata de coaja. 

Branza de burduf se zdrobeste si se amesteca intr-un castron cu cea de vaca impreuna cu condimentele (sare , piper si chimen). 

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se caleste in uleiul incins pana cand carnea isi schimba culoarea. Se lasa la racit, apoi se amesteca in continutul de branza. Se adauga si oul. 

Cartofii reci se taie in doua pe lungime, se scobeste miezul, iar jumatatile obtinute se umplu cu crema de branza si carnea. Se pun intr-o tava , se stropesc cu putin ulei si se coc 20 de minute in cuptorul incins la 220 grade celsius. 

TIPS-URI

1

Daca branza de burduf este foarte sarata, pasta de branza se va amesteca si cu miezul de la cartofi, miez care in prealabil se zdrobeste.

2

Pentru un plus de culoare se mai poate adauga si pasta de ardei sau chiar un gogosar feliat in pasta de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu iaurt