Cartofi cu carnati si smantana la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 4520 vizualizari

 

Am mai preparat reteta aceasta si cu sunca . Mi-a placut mult cum a ieit asa ca am repetat-o .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 carnati de casa grosi
  • 3 carnati de casa subtiri
  • 3 cepe
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri ulei
  • 25 gr unt
  • 300 gr cascaval afumat
  • 300 ml smantana
  • 300 ml iaurt
  • 2 oua
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • masline ,verzi , rosii , ridichi [pt decorat ]
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati si smantana la cuptor:

-Cartofii se spala se fierb in apa cu sare .Se curata si se taie rondele .


-Ceapa curatata se taie pestisori . Se prajeste in ulei cu carnatii grosi taiati rondele .


-Ceapa si carnati se amesteca cu smantana , iaurtul , ouale , sare , piper si cimbru .


-Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet se aseaza un strat de cartofi , unul de compozitie cu smantana si iar cartofi . Se incheie cu amestecul cu smantana.


-Se garniseste cu carnaciorii subtiri si cascaval afumat feliat .Se da la cuptor 30 min.


-Decorati cu masline , ridichi , rosii .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

14.09.2013, 21:36

Stiu , stiu toata lumea spune ca este o bomba calorica . Dar va rog sa notati ca eu am incercat sa mai redug , inlocuind jumatate din smantana cu iaurt
Daca nu ar mai fi cate un BUM viata ar fi monotona

babi5 1

19.09.2013, 18:25

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:53

ce bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ficatei de pui la cuptor