Cartofi cu carne de pui la cuptor

de aalliinnaa07 in Pui, 1 Apr 2012 | 5313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 1 pui
  • 1 ceapa(optional cateva fire de ceapa verde)
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • vegeta
  • oregano
  • piper
  • condimente pentru carne
  • cascaval(branza sarata)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne de pui la cuptor:

Se pune la fiert carnea de pui timp de 30min.Dupa ce este fiarta carnea,o scoatem din apa,o lasam putin sa se raceasca,apoi punem peste ea jumate din usturoi taiat marunt,vegeta,condimente pentru carne.


Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem pe lungime in bucati mai groase.Dupa ce ii taiem punem peste ei cealalta jumatate de usturoi taiat marunt,oregano,vegeta,piper si ii amestecam cu toate condimentele.


Intr-o tava punem ulei,apoi aranjam frumos cartofii impreuna cu carnea.Peste carne si cartofii taiem ceapa verde si cealalta ceapa in felii si o punem peste cartofi si carne in tava pentru ca sa ii dea un gust mai bun.Dupa ce sunt aranjate toate in tava,tava se acopera cu folie de aluminiu si se da cateva gauri in folie,apoi se da la cuptor 30min.Dupa 30 min se scoate tava,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor 10-15min pentru a se rumenii cartofii si carnea.


Dupa ce sunt rumeniti se scot din cuptor si se pune cascaval ras sau branza sarata.Se serveste cu muraturi sau salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

aalliinnaa07 1

02.04.2012, 23:52

ahaok..ms mult

Bunica 1

08.04.2012, 17:21

iar galbenii ii schimbi apoi cu obiecte din Camara bucatarasilor

aalliinnaa07 1

08.04.2012, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt