Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor

de ela in Pui, 15 Oct 2011 | 14007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 gr cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare si vegeta.Ii scurgem de apa si ii mixam cu lapte si unt,dupa gust.

Taiem pieptul de pui cubulete si il fierbem in apa cu sare,piper,condimente dupa gust.

Scurgem ciupercile bine,le uscam intr-un prosop de hartie si le punem cateva minute la calit in putin ulei.

Ungem un vas termorezistent cu unt,tapetam cu pesmet si punem un strat de piure de cartofi,unul de ciuperci si piept de pui,presaram cascaval,apoi acoperim cu un strat de cartofi si cascaval.

Dam la cuptor,pana compozitia se rumeneste frumos.Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sylvia 1

17.10.2011, 21:03

wow ce bine arata superb ! Ela cand ne mai vedem la o poveste pe mess ?

ela 1

17.10.2011, 21:06

Silvia,te pierdusem,nu stiam pe unde ai disparut....imi era dor de tine

tanyapatap 1

18.10.2011, 12:50

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos