Pulpe de pui pe sare

de Criss in Pui, 27 Noi 2010 | 6115 vizualizari

 

De curand mi-am amintit de aceasta reteta, pe care am mai facut-o cu mult timp in urma, foarte buna si foarte simpla si m-am gandit sa mai schimb modul de preparare al pulpelor de pui.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 1 kg sare grunjoasa
  • piper
  • boia de ardei
  • usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Pulpele de pui se curata, se spala si se condimenteaza cu piper, usturoi, boia de ardei.  Sarea se pune in tava de la aragaz, pe hartie de copt si pe sare se pun pulpele de pui. Se pune tava in cuptor pentru 30 minute, dupa care pulpele se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 30 minute. (eu m-am luat cu treburile si am uitat de ele asa ca le-am lasat mai mult si au devenit mai crocante dar tot foarte bune) Cand sunt gata, se indeparteaza crusta de sare si se servesc cu garnitura preferata (in cazul meu cartoi cu mustar la cuptor) si neaparat cu ardei copti.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:19

trebuie incercat

Criss 1

29.11.2010, 18:40

Merci Nadina. Am sa fac si eu pui pe sare.

Criss 1

29.11.2010, 18:40

Motane, eu zic sa incerci. N-ai nimic de pierdut.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui