Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere

de Satisfyyourcravings in Pui, 5 Apr 2014 | 2638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, tăiat longitudinal în 2
  • 8 fâșii Pancetta
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi, pisat
  • 8 frunze proaspete de salvie
  • 2 mere potrivite, tăiate cuburi
  • 1 lingură ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere:

Pieptul de pui se piperează și se acoperă cu usturoi. 

Pe o planșetă se așează 4 felii de Pancetta, una lângă alta. Deasupra, se așează 2 frunze de salvie, apoi o bucată de piept de pui, în mijloc. Se așează alte 2 frunze de salvie și se aduc capetele de la Pancetta peste pui astfel încât acesta să fie complet acoperit. 

Se procedează la fel cu bucata de pui rămasă și restul de Pancetta și salvie. 

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei, se așează bucățile de mere. Se presară sare grunjoasă, piper și se toarnă puțin ulei de măsline. Se amestecă puțin pentru ca merele să fie acoperite de ulei. 

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, apoi se prăjesc bucățile de pui până când Pancetta devine crocantă. 

Se așează deasupra merelor din tavă. 

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se gătesc 20-25 de minute. 

Se servesc împreună cu Tagliatelle în sos cremos cu salvie crocantă și alune de pădure: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-in-sos-cremos-cu-salvie-crocanta-si-alune-de-padure-58714.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

Parizer de pui facut in casa

de katty 7

pe 24.01 la 11:34

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor