Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere

de Satisfyyourcravings in Pui, 5 Apr 2014 | 3293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, tăiat longitudinal în 2
  • 8 fâșii Pancetta
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi, pisat
  • 8 frunze proaspete de salvie
  • 2 mere potrivite, tăiate cuburi
  • 1 lingură ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere:

Pieptul de pui se piperează și se acoperă cu usturoi. 

Pe o planșetă se așează 4 felii de Pancetta, una lângă alta. Deasupra, se așează 2 frunze de salvie, apoi o bucată de piept de pui, în mijloc. Se așează alte 2 frunze de salvie și se aduc capetele de la Pancetta peste pui astfel încât acesta să fie complet acoperit. 

Se procedează la fel cu bucata de pui rămasă și restul de Pancetta și salvie. 

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei, se așează bucățile de mere. Se presară sare grunjoasă, piper și se toarnă puțin ulei de măsline. Se amestecă puțin pentru ca merele să fie acoperite de ulei. 

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, apoi se prăjesc bucățile de pui până când Pancetta devine crocantă. 

Se așează deasupra merelor din tavă. 

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se gătesc 20-25 de minute. 

Se servesc împreună cu Tagliatelle în sos cremos cu salvie crocantă și alune de pădure: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-in-sos-cremos-cu-salvie-crocanta-si-alune-de-padure-58714.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui învelit în Pancetta cu salvie și mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

delia64 1

05.04.2014, 22:39

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:04

laura_n 1

07.04.2014, 16:26

arata grozav, desi nu agreez salvia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de smantana