Cartofi cu costita si cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Aug 2015 | 10880 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g costita afumata
  • 200g cascaval Delaco
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • condimente grecesti
  • boia
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu costita si cascaval:

Cartofii se curata se taie bucati mari si se pun la fiert 10-12 minute.

Cand sunt aproape fierti se pun la scurs.

Costita se taie fasii si se prajeste in ulei pana se rumeneste frumos.

Se unge un vas termarezistent cu unt.

Se pun in vas cartofii si se presara cu vegeta, piper, boia si condimente.

Se pune deasupra castita cu ulei cu tot.

Se amesteca usor si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pentru 10 minute sa se topeasca cascavalul.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Ec am mancat-o cu castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de porc