Cartofi cu costita si cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Aug 2015 | 3953 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g costita afumata
  • 200g cascaval Delaco
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • condimente grecesti
  • boia
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu costita si cascaval:

Cartofii se curata se taie bucati mari si se pun la fiert 10-12 minute.


Cand sunt aproape fierti se pun la scurs.


Costita se taie fasii si se prajeste in ulei pana se rumeneste frumos.


Se unge un vas termarezistent cu unt.


Se pun in vas cartofii si se presara cu vegeta, piper, boia si condimente.


Se pune deasupra castita cu ulei cu tot.


Se amesteca usor si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.


Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval ras.


Se reintroduce in cuptor pentru 10 minute sa se topeasca cascavalul.


Se mananca calda cu salata sau muraturi.


Ec am mancat-o cu castraveti murati de vara.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

10.08.2015, 21:39

mirela0911 1

11.08.2015, 15:04

Ce bunatate ai facut!

MotanLaOale 1

11.08.2015, 15:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne la cuptor