Cartofi cu crema de branza si cascaval

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2015 | 2152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi albi
  • 250 g + 50g cascaval
  • 140g crema de branza cu ciperci Delaco (o cutie)
  • 70 g unt
  • un catel de usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel, marar
  • sare, piper, mix de ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si cascaval:

Cartofii i-am spalat, apoi ia-m pus la fiert in apa, pentru 30 minute.

Cand au fost gata, i-am curatat de coaja, apoi i-am taiat rondele, iar cascavalul l-am taiat felii.

Usturoiul l-am curatat de coaja, l-am taiat marunt, apoi l-am pus intr-o tigaie cu unt si l-am lasat 1 minut, dupa ce s-a topit untul.

Am uns fiecare bucata de cartof cu crema de branza, apoi am asezat, intr-o tava unsa cu putin ulei, cartof cu crema, cascaval, cartof. Am adaugat untul cu usturoi, am presarat cu sare, piper, mix de ierburi si am bagat la cuptor pentru 25 min. 

Intre timp, am amestecat oul cu cascaval ras, marar si patrunjel.

Dupa 25 minute, am scos tava si am adaugat amestecul de ou. Am mai lasat 10 min, sa se rumeneasca.

Am servit ca si garnitura pentru pui.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Xandrinne 1

21.08.2015, 22:35

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:52

-Licurici- 1

04.09.2015, 10:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernite picante de cartofi