Cartofi cu crema de branza si cascaval

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2015 | 1323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi albi
  • 250 g + 50g cascaval
  • 140g crema de branza cu ciperci Delaco (o cutie)
  • 70 g unt
  • un catel de usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel, marar
  • sare, piper, mix de ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si cascaval:

Cartofii i-am spalat, apoi ia-m pus la fiert in apa, pentru 30 minute.


Cand au fost gata, i-am curatat de coaja, apoi i-am taiat rondele, iar cascavalul l-am taiat felii.


Usturoiul l-am curatat de coaja, l-am taiat marunt, apoi l-am pus intr-o tigaie cu unt si l-am lasat 1 minut, dupa ce s-a topit untul.


Am uns fiecare bucata de cartof cu crema de branza, apoi am asezat, intr-o tava unsa cu putin ulei, cartof cu crema, cascaval, cartof. Am adaugat untul cu usturoi, am presarat cu sare, piper, mix de ierburi si am bagat la cuptor pentru 25 min.


Intre timp, am amestecat oul cu cascaval ras, marar si patrunjel.


Dupa 25 minute, am scos tava si am adaugat amestecul de ou. Am mai lasat 10 min, sa se rumeneasca.


Am servit ca si garnitura pentru pui.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Xandrinne 1

21.08.2015, 22:35

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:52

-Licurici- 1

04.09.2015, 10:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Bruscheta cu rosii si cascaval