Cartofi cu oregano

de Bunica in Mancaruri de post, 29 Mai 2013 | 2480 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa !Am mancat pentru prima oara in Grecia,dar in loc de ulei ,bucatarul respectiv folosea unt.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita de oregano
  • sare
  • piper
  • 50 mil. apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu oregano:

Cartofii se spala,se curata de coaja sau se lasa cu coaja.


Se spala bine si se pun intr-un castron.


2 linguri ulei de masline,sare,piper si oregano se amesteca intr-un bol.


Acest amestec se toarna peste cortofi si se amsteca,cu mana.


Tava se unge cu lingura de ulei ramasa,se rastoarna cartofii si se pune o ceasca de apa(50 ml.)


Tava de acoera cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 45 min.


Dupa 30 min. se scoate folia si se mai lasa 10 minute in cuptor pentru a se rumeni .


Se servesc cu salata sau ca grnitura la friptura.

 

TIPS-URI

1

Fiind cartofi noi curatatul sau nu este la libera alegere

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

babi5 1

01.06.2013, 21:25

Bunica 1

03.06.2013, 20:01

Ligia Bxl 1

26.03.2014, 17:05

vaiii ce pofta am

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la tuci