Tocanita de cartofi

de Valyvalentyna in Mancaruri de post, 15 Iul 2014 | 1935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 morcov mai maricel,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 1 dovlecel mic,
  • cateva fire patrunjel,
  • piper, sare {dupa gust},
  • cateva fire marar.
  • 2-3 catei de usturoi,
  • 2 linguri bulion,
  • apa calduta cat cuprinde {sau supa},
  • 3 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam cartofii si ii spalam, ii taiem cuburi si ii lasam in apa pana dam pe razatoare morcovul, tocam ardeiul, dovlecelul si ceapa. Punem intr-o cratita uleiul si cand se incinge adaugam ceapa, o lasam pana devine sticloasa apoi adaugam restul legumelor si punem si o cescuta de apa {supa} calda si le lasam 3-4 minute. Adaugam cartofii taiati cubulete, amestecam si adaugam apa {supa} calduta cat cuprinde. Lasam 5 minute si intre timp se mai adauga cate un pic de apa sau supa. Lasam sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert prima data condimentam de sare si piper si usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba {intre timp e posibil sa mai adaugam apa pt. ca o sa scada} Spre final adaugam si bulionul mai lasam 3 minute si adaugam si zarzavaturile tocate si putem opri focul.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu acritura: castraveti la otet, gogosari chiar si cu diferite salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Valyvalentyna 1

16.07.2014, 07:27

Va multumesc...

dantes 1

16.07.2014, 12:14

Buna!

Valyvalentyna 1

16.07.2014, 12:56

Multumesc dantes..!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)