Vinetele Lenutei - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 20 Noi 2011 | 3474 vizualizari

 

Am servit aceste gustoase vinete de la colega Lenuta , o dulceata de femeie joviala , optimista si buna bucatareasa .
Initial am crezut ca reteta contine si ciuperci , dar se pare ca nu !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 fire mici de praz
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri tocate de patrunjel verde
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinetele Lenutei - de post :

Vinetele se curata si se taie cuburi .

Prazul se spala si se taie marunt ,se inabuse scurt in ulei de masline [ cat intorci lingura de 2 ori, asa zice Lenuta ].

Puneti si vinetele , ardeiul iute , tocat ,sarati .

Adaugati 100 ml apa , cat sa se inmoaie la fiert vinetele[ mai invartiti lingura de vreo 2 ori ]

Asezonati  cu patrunjel verde si sare daca mai e nevoie .

Serviti alaturi de rosii .

TIPS-URI

1

 Este gustoasa atat calda cat si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinetele Lenutei - de post " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

21.11.2011, 08:21

diaconta 1

21.11.2011, 09:03

Mihaela,e tinerel tare mai bine vedem cu fata Menei,ca-i tare frumoasa
dar nu cred ca vrea sa treaca de 70 kg

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete