Brasovene de post

de alieli in Mancaruri de post, 8 Dec 2011 | 6708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(faina, apa minerala/plata, un varf de cutit praf de copt, sare)
  • 50-70 gr soia cuburi
  • 5-6 ciuperci champignon(mai mari)
  • 200-300 gr amestec de legume mexican
  • condimente(sare, piper, busuioc, oregano)
  • crema vegie gordon cu ciuperci(e o pasta din soia cu ciuperci in batoane ca cele de branza topita)
  • pasta de tomate sau ketchup
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brasovene de post:

Se fac clatitele(trebuie sa fie subtiri)

Se fierbe soia in apa cu delikat, dupa aceea se scurge bine si se taie cuburile in patru pentru a fi mai mici. In acesali timp se fierb separat ciupercile care se taie cubulete.

Intr-un vas se face sosul din jumatate de baton de crema vegie. o lingura de pasta de tomate sau ketcup, oregano, busuioc, sare si piper. Daca doriti puteti face alt sos de post.

Se caleste soia impreuna cu ciupercile pe care le condimentam putin. Separat se pun legumele cu un pic de ulei si un pic de apa sa fiarba inabusit, iar dupa ce scade apa se calesc putin legumele apoi se adauga soia cu ciupercile si sosul(din care se lasa separat o lingurita). Se mai lasa circa 1 minut pe foc.

Se pune umplutura pe clatite si se ruleaza ca sarmale apoi se ung cu sosul ce l-am pus deoparte, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brasovene de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

alieli 1

11.12.2011, 22:29

Multumesc pentru aprecieri si diaconta multumesc pentru compliment

diaconta 1

11.12.2011, 22:31

il meriti cu prisosinta
zambetul tau lumineaza pagina

alieli 1

13.12.2011, 22:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole noua