Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Apr 2017 | 833 vizualizari

 

Inspirat de Merisor si, avand inca gogosari in sos de rosii, am executat. Foarte bun a fost.
"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 g gogosari in sos de rosii (un borcan)
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura leurda
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 3-4 fire patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii:

Cartofii se curata, se spala si se feliaza pe lung in 6-8 felii.


Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, impreuna cu uleiul.


Se presara cu vegeta, piper, boia si se amesteca sa se unga toti cartofii.


Se introduc in cuptor, pentru 1 ora, la 180 grade C.


Leurda se spala, se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii in sos de rosii.


Cand cartofii sunt rumeniti bine, se pune peste gogosarii in sos de rosii si se amesteca bine.


Se reintroduce tava in cuptor, pentru 15-20 minute, sa patrunda sosul printre cartofi.


La final, se presara cu patrunjel tocat.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de leurda, se poate folosi usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

07.04.2017, 11:51

Vreau si eu

MotanLaOale 1

07.04.2017, 13:54

Multumesc

Lau 1

07.04.2017, 21:40

Bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi si mujdei