Cartofi cu piept de pui la cuptor

de Miha in Pui, 1 Mai 2011 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • sare si piper
  • un praf de nucsoara
  • Umplutura:
  • 1 piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui la cuptor:

Ce se intampla atunci cand nu te poti decide ce sa faci de mancare? Cand parca ai manca si o musaca de cartofi, dar parca ti-ar surade si un drob de pui in bacon cu garnitura de cartofi Duchesse? :))) Desigur...ne jucam, le combinam si...voila!!! :)))


Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se paseaza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si putina nucsoara. Adaugam untul, oul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.


Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, marar, sare si piper dupa gust.



Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem un strat de cartofi, apoi compozitia de carne. Acoperim cu felii de bacon feliat subtire si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.



Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

adry88 1

06.05.2011, 11:54

ralu_ca 1

14.03.2013, 20:41

gustos..cred sau sunt sigura!

babi5 1

24.08.2013, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante