Cartofi cu rozmarin

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 1661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:


  1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.

  2. Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem atat cat sa ramana un pic nefierti.

  3. Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.

  4. Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.

  5. Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.

  6. Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.01.2016, 18:12

Ce buni!

mirela0911 1

20.01.2016, 20:35

Ce buni sunt!

Rocsi 1

21.01.2016, 19:20

Astia tare imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ardei copti