Cartofi cu rozmarin

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2016 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin:

  1. Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
  2. Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem atat cat sa ramana un pic nefierti.
  3. Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
  4. Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca, dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
  5. Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
  6. Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.01.2016, 18:12

Ce buni!

mirela0911 1

20.01.2016, 20:35

Ce buni sunt!

Rocsi 1

21.01.2016, 19:20

Astia tare imi plac!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi - Reteta unui preparat gustos la cuptor