Ciuperci cu ochiuri la microunde

de Ade200 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2013 | 3942 vizualizari

 

Vrei ceva rapid? O soluţie în această reţetă.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • ouă
  • caşcaval
  • bacon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ochiuri la microunde:

Ciupercile se taie felii şi se trag la tigaie cu unt sau ulei până scade apa lăsată de ciuperci. Eu am avut ciuciuleti gata căliti la tigaie. Cine doreşte poate pune puţin usturoi, iar la sfârşit pătrunjel verde tocat.

Se pune în forme individuale.

Pe fundul formei se pune o feliuţă de bacon, şuncă etc., se pun ciuperci, apoi o felie de caşcaval iar la sfârşit albuşul sau oul întreg. Dacă doriţi să se vadă gălbenuşul, nu-l puneţi de la început!

Se dă la microunde cam pe 1,5. Eu am dat pe 1 şi nu era chiar făcut, aşa că am mai pus puţin, depinde de aparat. Cei care vor aspect frumos, pun gălbenuşul după 1 minut.

Se presară piper, se ornează cu o roşie mică. Se serveşte cu salată verde.

Sare nu mai trebuie că au baconul şi brânza. Mie mi-a plăcut mult.

Variantă pentru cuptor:

Se preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6). Se procedează apoi la fel şi se lasă 5 minute.

Se pot face mai multe porţii deodată, dar în forme individuale.

TIPS-URI

1

Cine doreşte mai cremos poate adăuga nişte smântână.

2

Se poate servi cu pâine prăjită.

3

Aveţi grijă să fie nivelat înainte să puneţi oul, că nu stă la mijloc!Al meu descentrat, dar l-am mâncat si aşa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ochiuri la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

08.10.2013, 10:29

Bun tre` sa fie..

Sylvia 1

09.10.2013, 11:01

excelent au iesit !

Mihaela11_jo 1

15.11.2013, 14:00

F apetisant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulz dacic