Cartofi cu sfecla rosie si porumb

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 27 Iul 2010 | 3335 vizualizari

 

combinatii noi

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 linguri de sfecla rosie cubulete de la borcan
  • unt aprox 60 g
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri de porumb boabe de la conserva
  • 150 g branza feta
  • verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sfecla rosie si porumb:

Se curata cartofii de coaja si se spala, se taie cubulete si se fierb pe jumatate.Se unge forma de guguluf din teflon cu unt si se incinge bine cuptorul cateva minute.


Se aseaza cartofii semifierti, sfecla cubulete, rondele de ardei rosu si boabele de porumb deasupra si iar bucayele mici de unt din loc in loc.sEda un praf de sare deasupra.Se introduce tava la cuptor si se lasa aprox 15-20 minute.


Separat pregatim un baton din branza feta amestecata cu verdeturi si cubulete de ardei rosu invelita in folie alimentara, se da la rece macar 10 minute si apoi se taie cubulete.


Se servesc cartofii impreuna cu cubulete de feta cu verdeata si frunze de patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sfecla rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

27.07.2010, 19:41

ce nou si foarte bun nu?deci vreau

epurasha2bb 1

27.07.2010, 20:34

multumesc fetelor!

adry88 1

30.05.2011, 21:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ciuperci , feta, smantana si cascaval