Cartofi cu smantana si usturoi

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 3695 vizualizari

 

Este o garnitura excelenta pentru un gratar sau snitel. Aceasta este foarte usor de facut si nu necesita sa stai langa aragaz pana se face.

 

INGREDIENTE

  • cartofi,
  • smantana,
  • usturoi,
  • marar,
  • sare,
  • piper,
  • vin alb – 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si usturoi:

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert (facem proba cu furculita sa vedem daca sunt fierti), ii decojim, ii taiem felii si ii punem intr-un vas termorezistent. Intre timp pisam usturoiul, il frecam cu sare si putin ulei, punem putin vin alb peste el si apoi il amestecam cu smantana. Turnam acest amestec peste cartofi si dam la cuptor la 200°C pentru 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

Nu trec cantitatile pentru ca aici punem totul in functie de gusturi: mai multa smantana, sau mai putin usturoi, totul ramane pur si simplu la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

18.11.2010, 22:06

Multumesc!!!

marcela1979 1

19.11.2010, 01:04

vanilla 1

19.11.2010, 12:48

bun bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui