Cartofi cu sos de mustar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 6493 vizualizari

 

Am vazut reteta aici http://www.divainbucatarie.ro/salata-de-cartofi-noi-cu-mustar/,cum nu am gasit cartofi noi ,am facut cu cei care ii aveam acasa,nu va puteti imagina cat de buni au fost!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • sare
  • ceapa verde

Pentru sos:

  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar in sos balsamic
  • 50 g iaurt (activia)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos de mustar:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua daca sunt mai mici,daca nu ii taiem felii mai groase.Se pun la fiert pentru 20 minute,se adauga si sare.


Cand sunt gata se scot intr-o strecuratoare,pentru a nu ramane apa deloc si se pun intr-un castron.


Imediat se prepara sosul,amestecand maioneza,mustarul si iaurtul,cu putin piper.Se amesteca bine si se toarna sosul format peste cartofi.


Se orneaza cu bucatele mici de ceapa verde

 

TIPS-URI

1

Se pot servii cu pulpe de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

10.05.2013, 19:46

bravo

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:16

a iesitt super buun. nici nu am apucat sa-i fac poza sa papat imediat

Bya Ralu 1

10.05.2013, 22:09

ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mămăligă cu supă de dovleac - reteta HALLOWEEN !