Cartofi cu sos de mustar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 7313 vizualizari

 

Am vazut reteta aici http://www.divainbucatarie.ro/salata-de-cartofi-noi-cu-mustar/,cum nu am gasit cartofi noi ,am facut cu cei care ii aveam acasa,nu va puteti imagina cat de buni au fost!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • sare
  • ceapa verde

Pentru sos:

  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar in sos balsamic
  • 50 g iaurt (activia)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos de mustar:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua daca sunt mai mici,daca nu ii taiem felii mai groase.Se pun la fiert pentru 20 minute,se adauga si sare.


Cand sunt gata se scot intr-o strecuratoare,pentru a nu ramane apa deloc si se pun intr-un castron.


Imediat se prepara sosul,amestecand maioneza,mustarul si iaurtul,cu putin piper.Se amesteca bine si se toarna sosul format peste cartofi.


Se orneaza cu bucatele mici de ceapa verde

 

TIPS-URI

1

Se pot servii cu pulpe de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

10.05.2013, 19:46

bravo

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:16

a iesitt super buun. nici nu am apucat sa-i fac poza sa papat imediat

Bya Ralu 1

10.05.2013, 22:09

ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata ricotta si spanac