Cartofi cu susan

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2010 | 6583 vizualizari

 

Sunt foarte buni serviti calzi cu fripturica de orice fel.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 linguri cu susan
  • un praf de nucsoara
  • sare
  • piper
  • marar (eu am avut uscat)
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu susan:

Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se pun le fiert pentru 15 minute in apa cu putina sare.Cand sunt gata se pun intr-o sita ca sa se scurga bine. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun sferturile de cartofi scurse bine de apa. Se pune un singur rand de cartofi ca sa fie mai usor cand ii intoarcem si sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

In timp ce cartofii se prajesc se pune susanul intr-o tigaita fara nici un fel de grasime. Amestecam in el pana devine auriu.

Cand cartofii sunt gata se aseaza frumos pe un platou, se dau cu sare, piper,nucsoara si marar si se presara si susanul rumenit.

Noi am servit cu friptura de curcan , dar inca nu era gata....

TIPS-URI

1

Se pot pune si la cuptor in tava cu ulei si presarati de la inceput cu susan neprajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ANCA 1

25.01.2010, 18:29

buna ideea cu susanul!

Miha 1

25.01.2010, 19:00

Eu i-as incerca la cuptor.

madi_marin 1

25.01.2010, 19:10

eu i-am facut mereu numai la cuptor si m-am gandit sa mai schimb metoda....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Acadele aperitiv