Cartofi cu susan

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2010 | 3493 vizualizari

 

Sunt foarte buni serviti calzi cu fripturica de orice fel.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 linguri cu susan
  • un praf de nucsoara
  • sare
  • piper
  • marar (eu am avut uscat)
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu susan:

Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se pun le fiert pentru 15 minute in apa cu putina sare.Cand sunt gata se pun intr-o sita ca sa se scurga bine. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun sferturile de cartofi scurse bine de apa. Se pune un singur rand de cartofi ca sa fie mai usor cand ii intoarcem si sa se rumeneasca frumos pe toate partile.


In timp ce cartofii se prajesc se pune susanul intr-o tigaita fara nici un fel de grasime. Amestecam in el pana devine auriu.


Cand cartofii sunt gata se aseaza frumos pe un platou, se dau cu sare, piper,nucsoara si marar si se presara si susanul rumenit.


Noi am servit cu friptura de curcan , dar inca nu era gata....

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si la cuptor in tava cu ulei si presarati de la inceput cu susan neprajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ANCA 1

25.01.2010, 18:29

buna ideea cu susanul!

Miha 1

25.01.2010, 19:00

Eu i-as incerca la cuptor.

madi_marin 1

25.01.2010, 19:10

eu i-am facut mereu numai la cuptor si m-am gandit sa mai schimb metoda....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varianta mea de piureu de cartofi