Cartofi cu wurstel la cuptor

de nadea68 in Mancaruri de legume, 11 Mai 2014 | 1287 vizualizari

 

azi v-am adus ceva bun..si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 4 wurstel
  • 5-6 cartofi medii
  • ulei de masline
  • usturoi
  • condimente pentru cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu wurstel la cuptor:

Cartofii se curata,se spala si se taie rondele.


Se ia o tava de cuptor, eu am avut 22x24,se aseaza cartofii in tava,se pune usturoi taiat marunt si ulei.


Adaugam si niste apa cam 1/2 pahar.


Acoperim tava cu o foaie de aluminiu si dam la cuptor cam 40 minute,pana ce cartofii sunt aproape gata.


Dupa acest timp,scoatem tava,dam la o parte foaia de aluminiu,adaugam condimentele si wurstel.Eu am crestat wurstelul la ambele capete sa arate mai frumos :).


Mai lasam la cuptor cateva minute sa se rumeneasca cartofii si sa se faca wurstelul.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

wurstelul poate fi inlocuit cu salam,costizta,sunca...sau ce doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu wurstel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadea68 1

11.05.2014, 22:15

multuesc

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:30

ce bunatate!

nadea68 1

17.05.2014, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ou si cu smantana la cuptor