Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,
Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam,
Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust,
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,
Cu ajutorul unui posh formam mici turnulete,
Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc putin
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro