Cartofi Duchesse

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 9 Mar 2019 | 1964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura cu parmezan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand cartofii au fiert ( incercam sa ii intepam cu o furculita. Daca aceasta intra usor, inseamna ca sunt fierti) ii scurgem bine de apa, ii punem intr-un bol ,ii zdrobim ca pentru piure si lasam putin sa se racoreasca. 

Adaugam in bolul cu cartofi galbenusurile de ou, smantana, parmezanul si potrivim de sare. 

Amestecam bine toate ingredientele.

Punem compozitia intr-un sac a posh si intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam gramajoare folosind duiul stelat. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 20 de minute sau pana cand suprafata este usor aurie. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida