Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 7 Apr 2017 | 494 vizualizari

 

Cartofii dulci sunt foarte buni, mai ales pentru cei care au probleme cu glicemia. De asemenea, sunt gustosi, dupa mine, seamana putin cu dovleacul. Imi place in mod deosebit culoarea si faptul ca se fac foarte rapid.
Alaturi de un sos de iaurt, o maioneza sau ketchup, reteta pe care v-am adus-o azi, este perfecta pentru o cina usoara si rapida.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce / persoana
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara:

Curatam cartofii dulci, eu am pregatit doar pentru 2 persoane si am avut 2 cartofi potriviti.


II taiem in felii subtiri, ca si cartofii pai. Asezam cartofii intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Trebuie sa punem cartofii in asa fel incat sa nu fie suprapusi. Punem uleiul de cocos, presaram sare si scortisoara si cu mainile amestecam in tava, ca sa repartizam uleiul si condimentele.


Dam tava la cuptorul incins, la 200 grade C, pana se rumenesc si se inmoaie usor.


Scoatem tava din cuptor si servim cartofii cu un sos sau cu legume proaspete.


Sa aveti pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

07.04.2017, 20:20

buni

Lau 1

07.04.2017, 20:27

-Marius- 1

07.04.2017, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello