Cartofi dulci umpluti

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 10 Dec 2015 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi dulci
  • sare/piper/ulei
  • 2 fasii bacon
  • 40 grame branza (eu am folosit Stripy Jack)
  • chives pentru servit
  • iaurt pentru servit
  • chili pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci umpluti:

Se ung cartofii cu putin ulei si se presara sare si piper. Se gatesc in cuptorul preincalzit la 175 de grade Celsius timp de o ora. 

Intre timp, se prajeste baconul, intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocant. Se scoate pe o farfurie.

Se opreste cuptorul, se scot cartofii si se taie  longitudinal, se aseaza baconul sfaramat si branza rasa in interior si se introduc inapoi in cuptorul fierbinte. Caldura reziduala va topi branza in aproximativ 5-10 minute. 

Se orneaza cu chives tocat, chili si iaurt si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

miki_a 1

11.12.2015, 12:33

Foarte buni trebuie sa fie!

Aletta 1

11.12.2015, 21:05

dantes 1

12.12.2015, 12:15

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fried brinjal-Vinete calite (reteta sri lankeza)