Cartofi dulci umpluti

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 10 Dec 2015 | 3634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi dulci
  • sare/piper/ulei
  • 2 fasii bacon
  • 40 grame branza (eu am folosit Stripy Jack)
  • chives pentru servit
  • iaurt pentru servit
  • chili pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci umpluti:

Se ung cartofii cu putin ulei si se presara sare si piper. Se gatesc in cuptorul preincalzit la 175 de grade Celsius timp de o ora. 

Intre timp, se prajeste baconul, intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocant. Se scoate pe o farfurie.

Se opreste cuptorul, se scot cartofii si se taie  longitudinal, se aseaza baconul sfaramat si branza rasa in interior si se introduc inapoi in cuptorul fierbinte. Caldura reziduala va topi branza in aproximativ 5-10 minute. 

Se orneaza cu chives tocat, chili si iaurt si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

miki_a 1

11.12.2015, 12:33

Foarte buni trebuie sa fie!

Aletta 1

11.12.2015, 21:05

dantes 1

12.12.2015, 12:15

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella