Cartofi "etajati"

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 3432 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.02.2014, 17:05

Place dar fara vegeta Eu folosesc olio e aglio care contine fulgi chili, patrunjel si fulgi usturoi . Zic ca este mult mai sanatos .

AndreaE 1

18.02.2014, 17:10

, poi mergea si cu alte felri de condimente, dar m-am grabit si numai bine vegeta contine detoate

Alina26 1

18.02.2014, 17:16

interesanta reteta...

Constelatialeu 1

18.02.2014, 17:17

Eu mai sus de etajul 1 nu ma urc...

Dya Daniela Andrei 1

18.02.2014, 17:18

Eu am renuntat de mult la vegeta,,, delikat si toate cele de gen! Prefer sa imi pregatesc singura mixul de condimente si ierburi uscate, dupa cum imi place mai ales acum cu fetita!

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 17:30

Trebuie incercata!

deyutzky 1

18.02.2014, 17:46

GeorgiaA 1

18.02.2014, 18:05

Buna mancarica, asa cum zic si fetele fara vegeta eu am renuntat demult sa mai folosesc, este mult mai gustos cand folosesti mirodenii sau "ierburi" dintr`alea frumos colorate si mirositoare

Florentina_Cristina 1

18.02.2014, 18:06

Rocsi 1

18.02.2014, 19:05

Valclaudia 1

18.02.2014, 19:11

Pushaa 1

18.02.2014, 20:08

Geanina87 1

18.02.2014, 20:44

MotanLaOale 1

18.02.2014, 21:36

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:11

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:13

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana