Cartofi fierti cu mujdei de usturoi

de COSTEO in Mancaruri de post, 10 Apr 2013 | 2519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 2 capatani usturoi
  • sare
  • ulei
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi fierti cu mujdei de usturoi:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja lor, in apa cu sare.


Intre timp facem usturoiul ,il curatam si il zdrobim pe cleste ,punem sare si frecam la fel ca la maioneza si treptat punem ulei si stoarcem cate putina lamaie si frecam pana devine o pasta cremoasa. Se pune acoperit la frigider.


Dupa ce cartofii au fiert se curata si se servesc cat sunt calzi cu mujdeiul de usturoi.

 

TIPS-URI

1

La usturoi se mai poate adauga la urma o lingurita de pasta de tomate.

2

Se poate face si cu patrunjel verde tocat foarte marunt sau cu vin rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi fierti cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

COSTEO 1

10.04.2013, 22:08

eu sunt un mare mancator de usturoi

Rocsi 1

11.04.2013, 12:26

Mie imi zici? Il mancam si cu paine asa mult imi placea.Dar din pacate nu ma mai simt bine de la el de asta a trebuit sa renunt. Asa intr-o mancare 1-2 catei tocati mananc, dar mujdei nu suport nici mirosul

COSTEO 1

11.04.2013, 14:05

da aste e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur