Cartofi frantuzesti

de Dana_Retetegg in Porc, 24 Noi 2010 | 9852 vizualizari

 

Astazi va arat reteta de cartofi frantuzesti in stilul meu. Este destul de usor de pregatit si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 gr branza
  • 200 gr cascaval afumat
  • 500 ml smantana
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii i-am curatat si i-am pus la fiert. Branza si cascavalul le-am ras. Kaizerul l-am taiat bucati.
Din smantana, oua si sare am pregatit o maia.

Am uns tava cu putin ulei. Am asezat apoi primul strat de felii de cartof, am pus branza, cascavalul si kaizerul. Am asezat apoi cel de-al doilea strat de cartofi. Peste am adaugat maiaua din smantana si oua, busuioc, oregano.

Am pus tava in cuptorul incins timp de 30 de minute. Spre final am adaugat si patrunjel tocat.

Am servit cartofii frantuzesti alaturi de o salata cu rosii, ardei si ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 15:21

Toata lumea e invitata la o portie

corina241 1

24.11.2010, 15:35

daca este cu invitatie,venimmmmmmmmmm!!!!eu ador cartofii frantuzesti,axact asa cu ceva afumatura

nadina73 1

25.11.2010, 00:13

buni tare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti